Ook jeugdsoos ’t Hoekje in Adorp houdt actie voor Barkema en De Haan

Foto: jeugdsoos 't hoekje

Het bestuur van jeugdsoos ’t Hoekje in Adorp maakt duidelijk dat ze niet blij is met de keuze van de nieuwe gemeente Het Hogeland om voor een andere partij, Tinten Welzijnsgroep uit Gieten, te kiezen m.b.t. het jongerenwerk in de regio. Op de facebookpagina van de jeugdsoos is het volgende bericht te lezen:

Lieve vrienden van de Jeugdsoos ’t Hoekje,

Het bedrijf dat ons bestaan voor alle jaren mogelijk heeft gemaakt dreigt uit de regio Hogeland te verdwijnen, omdat de nieuwe gemeente Hogeland aanbesteding heeft gedaan in een nieuwe organisatie betreft Jongerenwerk. Immers heeft de Gemeente geen rekening gehouden met de doelgroep van het besluit en is niemand iets gevraagd. Iedereen is tevreden over Jongerenwerk Barkema de Haan en wil geen andere partij. Jeugdsoos ’t Hoekje voelt zich niet goed vertegenwoordigt door onze eigen gemeente. Wij vragen u dan ook om deze petitie te tekenen om de gemeente te laten inzien dat ze een fout hebben gemaakt!

We hopen dat we iets kunnen bereiken, want dit is in onze ogen een financiële kwestie geweest, waar de Jongeren, niets over te zeggen hadden! Wij willen Jongerenwerk Barkema de Haan!

Om de petitie te ondertekenen klik hier.

Cookieinstellingen