Nationale Pannenkoekdag op IKC de Wierde in Adorp groot succes

ADORP – De 12de editie van Nationale Pannenkoekdag is afgelopen vrijdag 16 maart op IKC de Wierde in Adorp niet ongemerkt voorbij gegaan.

Een aantal leerlingen van groep 4 en 5 gingen enthousiast aan de bak om ouderen in het zonnetje te zetten. Zo’n 120 zelfgebakken pannenkoeken vonden gretig aftrek onder20 ouderen uit Adorp en de kinderen van IKC de Wierde. “Het was één groot smulfestijn”, aldus Floor van de Werfhorst. En dat is zoals Nationale Pannenkoekdag bedoeld is: een feestje voor jong en oud met zelfgebakken pannenkoeken in de hoofdrol.

Initiatiefnemers Tefal en Koopmans organiseren Nationale Pannenkoekdag om jong en oud op een vrolijke manier met elkaar in contact te brengen en een gezellige dag te bezorgen. Naast de communicatie en organisatie richting scholen zorgen Tefal en Koopmans dat de deelnemende basisscholen startpakketten krijgen met de benodigde ingrediënten voor een pannenkoekenmaal. De eerste Nationale Pannenkoekdag vond plaats in 2007. Mede dankzij het enorme enthousiasme van leerlingen, meesters en juffen van basisscholen in heel Nederland is Nationale Pannenkoekdag uitgegroeid tot een landelijk evenement.

Cookieinstellingen