Jubileumconcert christelijk mannenkoor Het Hogeland

Foto: Chr. Mannenkoor Het Hogeland

UITHUIZERMEEDEN – Christelijk mannenkoor Het Hogeland uit Uithuizermeeden geeft zaterdag 21 april om 19.30 uur ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan een concert in ‘Het Anker’ in Uithuizermeeden.

Muzikale medewerking is er van sopraan Judith Sportel, die zeer bekend is geworden door het EO-programma Nederland Zingt, maar heeft ook meerdere keren solistische medewerking verleend aan radio- en tv-proramma’s en cd opnames. Zij is een veel gevraagde soliste bij diverse koren en gaf concerten in kathedralen van Parijs, Londen, Praag en Brussel.

Ook Noortje van Middelkoop is van de partij. Noortje geeft als panfluitiste diverse concerten samen met koren, organisten en pianisten maar heeft ook een groot aantal cd’s gemaakt met diverse bezettingen. Ze maakte concertreizen door Engeland, Roemenië, Israël, Canada, Amerika en Australië.

Het koor, onder leiding van de dirigent Klaas Withaar, heeft gekozen uit werken van Gounod, Bortniansky, Schubert, Camille Saint-Saëns en Nederlandse componisten, zoals Roelof Elsinga, Johan Bredewout en Frans Kocx.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij COOP Verstraete in Uithuizermeeden en Primera in Uithuizen

Cookieinstellingen