David Kloosterhuis wint Culturele Prijs Eemsmond 2017

David Kloosterhuis wethouder Sienot
David Kloosterhuis wethouder Sienot
Foto: Fb Op Roakeldais

UITHUIZEN – David Kloosterhuis, Artistiek Directeur van cultuur-, dans-, en muziekfestival Op Roakeldais, kreeg zaterdagmiddag de Culturele Prijs Eemsmond 2017 uitgereikt. In restaurant ’t Schathoes bij de Menkemaborg nam hij de bloemen en de trofee in ontvangst van wethouder Harrie Sienot.

Op de Facebooksite van Op Roakeldais is het volgende te lezen: “Heel trots zijn wij op onze Artistiek Directeur, David Ramon Kloosterhuis, om het winnen van de Culturele Prijs van de gemeente Eemsmond. Hij heeft de prijs gekregen voor zijn verbindende en vernieuwende werkzaamheden voor ons mooie festival. Ook willen wij onze zusterorganisatie OpRikodais Warffum feliciteren met hun nominatie voor dezelfde prijs. Samen werken wij aan een prachtig feest van cultuur en verbroedering voor Warffum, Eemsmond, Het Hogeland en Provincie Groningen.”

Naast op Roakeldais en OpRikodais, de jongerentak van ‘Op Roakeldais’ was ook Stichting Behoud ’t Nijkerkje, beheerder van het historische kerkgebouw te Oosteinde, genomineerd.

Wethouder Sienot (l) en alle genomineerden
Cookieinstellingen