BMWE-gemeenten steunen collectieve inkoopactie voor duurzame installaties

Foto: Energieloket Groningen

HET HOGELAND – De energieloketten van de gemeenten Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond geven inwoners de kans om collectief duurzame installaties aan te schaffen.

Het energieloket Groningen, waar de lokale loketten onder vallen, heeft samen met de vereniging ‘SLIM wonen met energie’ een collectieve inkoopactie opgezet. Inwoners van de vier gemeenten kunnen zich aanmelden voor advies over de aanschaf van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Vorig jaar hebben bij een soortgelijke actie 500 Groningers hun woningen geïsoleerd.

Inwoners die belangstelling hebben kunnen zich inschrijven voor de ‘Inkoopactie Duurzame Installaties.’ Een adviseur bekijkt thuis wat de mogelijkheden zijn. De aanschaf van duurzame installaties wordt goedkoper door de collectieve inkoop.

Aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoop kan tot 22 juni op de website van het Energieloket Groningen www.energieloket-groningen.nl. Ook telefonisch aanmelden kan door te bellen naar het telefoonnummer van de inkoopactie van het Energieloket: 050-3070370.

Voor meer informatie over deze actie kunt u ook kijken op https://www.energieloket-groningen.nl/dienst/inkoopactie

Reacties

article
103980
HET HOGELAND – De energieloketten van de gemeenten Bedum, Winsum, De Marne en Eemsmond geven inwoners
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20180516/bmwe-gemeenten-steunen-collectieve-inkoopactie-duurzame-installaties/
2018-05-16T15:15:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/05/16151102/foto-zonnepanelen-inkoopactie.jpg
Gemeente, Nieuws