APB organiseert Pubquiz en Spooktocht

Foto: Persbericht APB

BEDUM – In de aanloop naar Mooi Bedum organiseert Algemeen Plaatselijk Belang Bedum een pubquiz in de Maranathakerk  en een spooktocht in het oude centrum.

Pubquiz

Op 19 september a.s. organiseert het Algemeen Plaatselijk Belang Bedum een pubquiz in de Maranathakerk te Bedum. De winnaar van de laatste editie, de PKN gemeente, heeft haar ruimte beschikbaar gesteld. Zij verdedigen hun beker tegen o.a. de CDA fractie Hogeland, de PVDA fractie Bedum, Kulturele Kommissie Bedum, Stichting de VLIJT breed, Organisatie Mooi Bedum etc. De inloop begint vanaf 19.15. De quiz start om 19.45 uur. Het thema is, hoe kan het ook anders, BEDUM. Deze gemeente gaat in 2019 op in de nieuwe Gemeente Hogeland.

Spooktocht

Op 21 september organiseert APB  een spooktocht in het hart van het oude centrum waarbij vooral de Schaive Toorn centraal staat en je geen stap kunt verzetten zonder een monnik of non tegen het lijf te lopen. De adrenaline zal de deelnemers weer door het bloed gieren. Voorheen werden de spooktochten altijd in het Bedumer bos georganiseerd, maar dit jaar een verrassende wending en gebruik van het oude centrum. Startplaats is Hotel Het Gemeentehuis. Zij heeft een kamer beschikbaar gesteld waar de spoken kunnen omkleden en zich kunnen voorbereiden op hun rol. Opgeven voor deze evenementen kan nog steeds : [email protected]

 

Kortom vorige week bruiste Bedum vanwege de lichtweek, volgende week bruist het wederom in Bedum in het kader van Mooi Bedum.

 

 

Cookieinstellingen