Koning organiseert pubquiz-competitie

Foto: G-C Koning

BEDUM – Niet Willem Alexander, maar Gerrit Koning, van het gelijknamige Grand Café organiseert 28 september een pubquiz en daar blijft het niet bij. Iedere 4e vrijdag van de maand kunnen liefhebbers een seizoen lang – 9 keer – hun kennis over van alles en nog wat testen en strijden om de titel ‘Pubquizzers van het Jaar.’ 

Het gaat dit keer anders dan het afgelopen jaar. Naast een iets andere invulling van de quiz (o.a. meer regionale vragen en meer muziek) wordt er een competite-element aan toegevoegd.
Van september t/m mei kan men iedere 4e vrijdag van de maand (kan i.v.m. feestdagen afwijken) pubquizzen.
– Teams die aan minimaal 6 van de 9 quizzen meedoen dingen mee naar de hoofdprijs. Van teams die meer dan 6 quizzen meedoen tellen de 6 beste uitslagen.
– Onder een vaste teamnaam doe je iedere maand mee aan onze quiz. Het team moet uit minimaal 3 en maximaal 5 spelers bestaan.
– De samenstelling van het team mag variëren, echter ieder team die aan de competitie meedoet heeft 2 teamcaptains. 1 van de 2 teamcaptains dient sowieso aanwezig te zijn.

Het is niet noodzakelijk om mee te doen aan de competitie. Iedere quiz heeft heeft ook haar eigen prijzen en hiervoor kun je je ook opgeven als je niet wilt of kunt meedoen aan de competitie.

Vrijdag 28 september wordt er afgetrapt.
Opgeven kan tussen 21:00 en 21:45u aan de bar.
Deelname kost € 10,- per team.

Aan het einde van de rit stellen we de volgende prijzen samen:
1e prijs t.w.v. € 250,-
2e prijs t.w.v. € 150,-
3e prijs t.w.v. € 100,-
Puntentelling competitie:
1e plaats: 15p
2e plaats: 12p
3e plaats: 10p
4e plaats: 8p
5e plaats: 6p
Overigen: 4p
Voorlopige data quizzen:
28 september
26 oktober
23 november
28 december
25 januari
22 februari
22 maart
19 april (week eerder i.v.m. Koningsnacht)
24 mei

Cookieinstellingen