Ondernemers presenteren zich donderdag op ‘Winsum Presenteert ‘t’

Foto: OvW

WINSUM – Wethouder Harmannus Blok opent donderdag 18 oktober om 18.00 uur ‘Winsum Presenteert ‘t’, een beurs waar meer dan zestig ondernemers zich gaan presenteren aan het publiek.

De beurs vindt plaats in de grote feesttent op het Boogplein, die sowieso opgezet zou worden voor het traditionele Baistemaart- lang- weekend.

De organisatie van de beurs is in handen van de Ondernemersvereniging Winsum, de club die meer reuring in Winsum brengt. Het afgelopen jaar zijn er door de OVW allerlei activiteiten georganiseerd. Het toeristisch seizoen werd geopend met de Highland Games, het centrum opgefleurd met ‘hanging baskets’ en dorpsvlaggen, deelgenomen aan de noordelijke Promotiedagen. Het bestuur, onder leiding van Henk Sok en Joop Veldhuis, weten hun ambities en liefde voor Winsum, stapje voor stapje over te brengen op hun achterban.

De aankomende beurs is daar een goed voorbeeld van, maar liefst 62 bedrijven doen mee. Natuurlijk doen de grotere bedrijven, die bijna iedereen wel kent, mee, maar óók een aantal kleinere, minder bekende eenmansbedrijven, zullen donderdag hun beste beentje voorzetten.

De toegang is gratis. Naast de bedrijfspresentaties zijn er workshops, modeshows, demonstraties en gezellige livemuziek van De Kösters. Hapjes en drankjes zullen niet ontbreken en er is een complete make-over te winnen.

In de stand van HogelandNieuws/Winsum staat de videocamera klaar voor kleine (nieuws-) berichtjes, aankondigingen of felicitaties. Pak gerust de microfoon en spreek het dorp toe.

De beurs begint om 18.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Reacties