Marktonderzoek door International Business Research Groningen

Foto: IBR

SAUWERD/ GRONINGEN – Pieter Jan Kwant uit Sauwerd zal, namens het International Business Research project van de Rijksuniversiteit Groningen, deelnemen. Dit project is gericht op het organiseren van een hoogwaardige onderzoeksreis naar twee groeiende economieën buiten Europa: dit jaar zijn dat Indonesië en Mexico.

 

IBR

International Business Research (IBR) is een onderzoeksproject opgezet en uitgevoerd door top studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

IBR focust op Nederlandse bedrijven die kansen zien en deze willen benutten in de groeiende market van Indonesië & Mexico. We bieden op maat gemaakt onderzoek met een bedrijfseconomische blik tegen kostprijs. De onderzoeken variëren van een algehele markt analyse tot een gedetailleerde partner analyse. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met relevante partijen in deze markten. Lokale studenten ondersteunen onze Nederlandse studenten om zo de beste contacten te bereiken.

Al 30 jaar, zorgen wij voor veelzijdig en gevarieerd advies over hoe uw bedrijf het beste de desbetreffende markt kan betreden en waar mogelijkheden liggen. In het voorbereidingstraject, gaan wij samen met u in overleg over de doelen en wensen van uw bedrijfsspecifieke onderzoek. Op deze manier leveren wij verfrissende en innovatieve bedrijfsspecifieke onderzoeken af met een onpartijdig blik. Vervolgens gaan de studenten en begeleidende docenten vijf weken op veldtrip om het onderzoek daar te vervolgen en af te ronden. Bent u benieuwd naar wat IBR voor u kan betekenen?

Bezoek onze website voor meer informatie en referenties van eerder uitgevoerde onderzoeken. Als u vragen of opmerkingen heeft over IBR horen wij graag van u.

Website: www.ibr-groningen.nl

LinkedIn: www.linkedin.com/in/ibrgroningen/
Email: [email protected]
Twitter: IBRGroningen

 

Cookieinstellingen