Inbrekers bezoeken sportverenigingen Winsum

vv Winsum, sportpark Schilligeham
vv Winsum, sportpark Schilligeham
Foto: HogelandNieuws

WINSUM – In de nacht van woensdag op donderdag hebben vier sportverenigingen in Winsum ongewenst bezoek gehad. Daarbij werden deuren van de gebouwen geforceerd. Vreemd genoeg werd er weinig tot niets meegenomen.

Bij vv Winsum op sportpark Schilligeham moesten buitenlampen het ontgelden, werden deuren opengebroken en werden de sloten van de kasten in de materiaalhok vernield.

Op het naastgelegen tenniscomplex van TC Winsum betrof het vernielde deuren, kozijnen en een raampje. Daarnaast werd de materiaalschuur opengebroken, spullen buiten gezet om er vervolgens met een trilplaat vandoor te gaan.

TC Winsum

Het clubgebouw aan de Wierdaweg dat wordt gedeeld door hockeyclub Winsum en korfbalvereniging DWA/Argo kwam er relatief goed vanaf. ‘Slechts’ vernielde deuren en kozijnen.

HC Winsum / KV DWA-Argo

Een woordvoerster van politie Noord-Nederland bevestigt de inbraken en vernielingen en dat er door de verenigingen aangifte is gedaan.

Er is op alle drie locaties sporenonderzoek verricht en er is een buurtonderzoek gedaan. In verband met het lopende onderzoek kon niet meer informatie worden gegeven. Ze hoopt verder dat iemand die iets heeft gezien wat met deze inbraken te maken kan hebben zich meldt. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem (0800-7000).

In juli 2016 werden de tennis- en voetbalvereniging ook al door inbrekers bezocht, lees hier.

Cookieinstellingen