Hulp bij belastingaangifte

Foto: Archief HN

HET HOGELAND – De Belastingdienst verzoekt velen om vóór 1 mei 2019 de belastingaangifte over 2018 in te dienen. De stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum Gr. (voorheen Arme Kant), FNV Belastingservice, Mensenwerk Hogeland en Biblionet Groningen hebben dit jaar besloten om gezamenlijk de belastingservice te organiseren.

We hebben in maart al veel mensen met een laag inkomen (tot 120% van het bijstandsniveau) en woonachtig in de gemeente Het Hogeland gratis kunnen helpen met de aangifte Inkomstenbelasting 2018, de Toeslagen en eventueel verzoek om kwijtschelding Gemeentelijke Heffingen en Waterschapslasten.
In april gaan we dat ook doen.

Waar
Op afspraak (aanmelding) doet Mensenwerk Hogeland dit in 4 bibliotheken: Bedum, Leens, Winsum en Uithuizen en de Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum Gr. in de Poort (Vrijgemaakte Kerk) in Winsum.

In de bibliotheken is het op 2 woensdagochtenden vanaf 09.00 – 11.15 uur
en in De Poort op 1 maandagmiddag vanaf 13.30 tot ongeveer 17.15 uur.

Wanneer
• Woensdagochtend 10 april bibliotheken Winsum en Bedum
• Woensdagochtend 17 april bibliotheken Leens en Uithuizen

In de Poort (Vrijgemaakte Kerk) in Winsum is het op maandagmiddag 15 april vanaf 13.30 tot ongeveer 17.15 uur.

Opgave
U kunt zich opgeven bij Henk Wolters telefoon 06-23 67 24 64 of e-mail [email protected] onder vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

U krijgt daarna nog een schriftelijke uitnodiging, waarbij u ook wordt gevraagd wat u voor benodigde papieren (zoals uitnodigingsbrief Belastingdienst, een actieve Digidcode, jaaropgaven, loonstrook/uitkeringsspecificatie /werk enz.) moet meenemen.

Cookieinstellingen