Winsum is een mooie damesboutique rijker

WINSUM – Een mooie, kleurige ballonnenboog in de Hoofdstraat O. verraadde donderdag een feestelijke activiteit in het perceel, nummer 20, waar tot voor kort De Print was gevestigd. In het pand nog veel meer kleur en een gezellige sfeer. Tientallen dames ‘snorren’ in de rekken en op de schappen van dames boutique Famoda Fashion & Jeans.

Navraag leert dat het vanaf de officiële opening, ’s morgens om 09.30 uur zo gezellig druk is geweest. Ook wethouder Eltjo Dijkhuis is komen kijken en bracht een mooi boeket mee, een leuke geste van gemeente Het Hogeland. De aanwezige klanten passen de mooie, modieuze kleding, geven elkaar advies en genieten zichtbaar.

Hier was echt behoefte aan’: zegt een dame, die uit het pashokje komt, een aantal pashokje- wachtenden beamen het spontaan.

Het verkoopteam, Linda, Sandra en Angelique, geniet van de grote opkomst, de complimenten en de rinkelende kassa, tijd om even te rusten of eten hebben ze haast niet gehad. Eigenaresse Angelique kon even tijd vrijmaken voor een klein interviewtje. (Zie filmpje)

Mooi en goed, dat mede door Famoda, de Hoofdstraat O. een nog mooiere uitstraling heeft gekregen. HogelandNieuws wenst Famoda heel veel succes.

 

Reacties

gallery
135486
WINSUM – Een mooie, kleurige ballonnenboog in de Hoofdstraat O. verraadde donderdag een feestelijke activiteit in
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190412/winsum-is-een-mooie-damesboutique-rijker/
2019-04-12T11:11:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/04/12110828/famoda2.jpg
Nieuws