Betrouwbaar rundergehakt bij Keurslagerij Kamps

Foto: HogelandNieuws

Het rundergehakt van Keurslager Kamps uit Winsum is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een ruime voldoende.  

Het gehakt van Keurslager Kamps werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 8. Henk Kamps is bijzonder tevreden met deze beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Continu verbeteren
De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 450 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

En de barbecueworst verdiende tijdens de landelijke keuring het predicaat ‘Goud’. “Lekker, zo voor het BBQ-seizoen”, aldus de BBQ-butcher uit Winsum..

 

Cookieinstellingen