Zweminstuif in De Dinge

cof
cof
Foto: Dick Stoppels

UITHUIZEN – De Commissie Sportieve Recreatie Uithuizen organiseert op woensdagmiddag 10 juli in het zwembad De Dinge de jaarlijkse zweminstuif.

Op de zonneweide en in het ondiepe bad zijn diverse opblaasbare attracties zoals de Tobbedansbaan en de ‘Waterstormbaan’. Nieuw is dit jaar het Paalvechtbad. Op de zonneweide wordt een grote waterbak neergezet. Boven het water is een paal waar twee deelnemers proberen elkaar af te slaan met een kussen. Er zijn geen prijzen aan verbonden, maar het is wel erg leuk om te doen.

Voor drie euro – ook voor abonnementhouders – kunnen de kinderen (van basisschoolleeftijd, zwemdiploma is verplicht) van 13.30 – 16.30 uur van alle attracties gebruik maken. Het diepe bad wordt niet voor de zweminstuif gebruikt, deze is wel gewoon geopend voor de andere gebruikers van het bad.

Om het extra gezellig te maken draait DJ Asjhok leuke muziek én krijgen de deelnemers allemaal een gratis ijsje. Met voldoende vrijwilligers wordt de veiligheid van de kinderen in de gaten gehouden.

Het lijkt vooralsnog schitterend (zwembad)weer te worden, dus kom met je vriendjes, vriendinnen, broertjes of zusjes naar zwembad de Dinge. Kijk voor meer info op www.csruithuizen.nl

Cookieinstellingen