AH-zegelactie ‘Dagje Uit’

Foto: Auwert Postmus

Vanaf 1 juli t/m 18 augustus 2019 kunnen klanten van AH sparen voor een gratis tweede toegangskaartje om te genieten van bijvoorbeeld een dagje sauna, museum of dierentuin.

Het kan allemaal, want er zijn wel 300 verschillende uitjes en er kunnen zoveel spaarkaarten worden ingeleverd als men wil. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt men gratis een zegel. Volle spaarkaarten van 4 zegels kan men t/m 12 januari 2020 verzilveren via de website www.ah.nl/uitjes.

De geldigheid van de toegangskaartjes verschilt per uitje. Niet iedereen doet iets met die zegels of men houdt er een aantal over.

Wij als Stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum (Gr.) hebben ook een Dagje Uit actie (zie ook elders op deze website) en willen graag deze zegels (losse of onvolledige spaarboekjes), zodat wij alleenstaanden en gezinnen, die het niet al te breed hebben, blij kunnen maken met het gratis 2 de toegangskaartje.

Graag de zegels of de geplakte (onvolledige) spaarkaarten in de speciaal hiervoor geplaatste box doen bij de AH supermarkt in Winsum of in de brievenbus van Harry Meinders, Geert Reindersstraat 14 Winsum of Henk Wolters, Dominicanerstraat 14 te Winsum.

Alvast hartstikke bedankt!!!

Cookieinstellingen