Opening Twinkeltje

Foto: Twinkeltje

WINSUM – Maandag heeft Marloes Maurits in Winsum het Twinkeltje geopend. Twinkeltje biedt kledingreparatie, veranderwerk, geeft creatieve workshops en naailessen voor zowel kinderen als volwassenen en verkoopt kleding en woonaccessoires.

Dit alles en meer gaat plaatsvinden in het monumentale Jacobijnenhuis, een prachtige, inspirerende ruimte waar je heel welkom bent. Bij de workshops en naailessen draait het om leren en creëren in een ontspannen gezellige sfeer.

De workshops zijn voor allerlei gelegenheden in te zetten; omdat je een leerzame gezellige middag wil, omdat je met een groepje vrienden/vriendinnen of familie iets leuks wil doen, voor een kinderfeestje, moeder en dochter middag, babyshower, verjaardag, vrijgezellenmiddag, wat zullen we eens doen in de vakantie middag, verzin het maar, voor elke gelegenheid een passende workshop.

De naailessen voor kinderen en volwassenen gaan in series van 10 lessen waarbij van begin tot eind aan een project wordt gewerkt waardoor je zowel leert als creëert. Er is koffie, thee en uiteraard wat lekkers erbij.

Bij workshops voor kinderen kun je denken aan poppenkleding maken (neem je eigen pop mee!) Barbie-kleding maken, een t-shirt versieren met verschillende naai- en knutsel technieken, een tasje maken, taartjes maken van stof en nog veel meer.

Heb je nog kleding te repareren of te verstellen, moet dat geinige gordijntje nog voor de boot worden gemaakt, wil je van een mooie stof nu eindelijk wel eens precies die jurk? Verzamel en kom naar Twinkeltje.

Op de site van Twinkeltje kun je alvast het gehele aanbod met prijzen vinden en de ontwikkelingen in de gaten houden. In de agenda vind je alle workshops en naailessen, aanmelden kan al.

Tot snel?…dan gaan we Twinkelen….

Reacties

article
145346
WINSUM – Maandag heeft Marloes Maurits in Winsum het Twinkeltje geopend. Twinkeltje biedt kledingreparatie, veranderwerk,
https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190910/opening-twinkeltje/
2019-09-10T08:48:10+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/09/10011936/TWINKEL-Uitgelicht.jpg
Nieuws