Handelsvereniging Uithuizen zoekt citymanager

Foto: Archief HN

UITHUIZEN – De Handelsvereniging Uithuizen zoekt een citymanager die ondernemers helpt subsidiegeld in te zetten. Dit in het kader dat het dorp een nieuwe stap zet in de economische ontwikkeling tot regionaal winkelcentrum. 

Deze functionaris kan worden aangesteld door de inzet van gelden van het Nationaal Programma Groningen. De citymanager gaat ondernemers in Uithuizen ondersteunen in modern ondernemerschap. Daarnaast wordt het ‘vermarkten’ van Uithuizen bij potentiële nieuwe winkeliers een belangrijke taak van de citymanager. Ook moet de manager ondersteuning gaan bieden bij het upgraden van winkelpanden en het tegengaan van leegstand. Hiervoor wordt een subsidiesysteem opgezet, zo laat men weten.

Ten slotte krijgt de citymanager de opdracht marketingactiviteiten voor Uithuizen uit te voeren om de levendigheid in het dorp te kunnen blijven waarborgen. De vacature is een opdracht van acht uur per week.  Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht op de website van de Handelsvereniging Uithuizen.  Er kan tot 4 oktober worden gesolliciteerd.

Cookieinstellingen