ADVERTORIAL: Smartphone reparatie bij Vaszlovzsky

Foto: Foto-Video Vaszlovszky

Onze smartphone wordt steeds belangrijker. We hebben hem altijd bij ons, en gebruiken hem de hele dag door. En dan zit een ongelukje soms in een klein hoekje!

Een barst in het display! Een kras op de camera! Of een accu die wel heel snel leeg is!

Tegenwoordig kan zo’n reparatie snel en goed bij Vaszlovszky in Winsum.

Eigenaar Bram den Hollander: “Een smartphone laten repareren kan op veel plekken. Maar wat is dan de kwaliteit, en heb je ook garantie? Enkele maanden geleden bleek dat zelfs een grote landelijke keten tweedehands onderdelen gebruikte voor reparatie tegen betaling van de volledige prijs! Ook worden er veel imitatie onderdelen gebruikt van een veel slechtere kwaliteit!”

De eigen reparatiedienst van Vaszlovszky werkt uitsluitend met nieuwe en originele onderdelen. Daarom krijg je ook altijd garantie op de reparatie.

Van de gangbare Iphones en Samsung toestellen zijn de onderdelen meestal op voorraad, zodat de reparatie al binnen een dag klaar is. Vaszlovszky hanteert daarbij drie zekerheden:

  1. Een duidelijke prijsopgave vooraf.
  2. Snelle en vakkundige reparatie met alleen originele nieuwe onderdelen.
  3. Garantie op de reparatie.

Veel smartphones zijn verzekerd. Ook dan kan Vaszlovszky een prijsopgave maken, en daarna het toestel vakkundig en snel repareren.

Als u ook uw smartphone snel, goed en dicht bij huis wilt laten repareren, dan bent u bij Vaszlovszky aan het juiste adres!

Cookieinstellingen