Vrienden Voor Elkaar Winsum speelt voor Sinterklaas

Intocht Winsum 2017
Foto: Auwert Postmus

WINSUM – Voor gezinnen die op of onder het bestaansminimum leven is het extra moeilijk om in de dure maand december in de normale levensbehoeften te voorzien, laat staan de kinderen wat extra’s te geven. Om hun zorgen enigszins te verlichten, willen wij hen een leuke Sinterklaasavond bezorgen.  

De stichting Vrienden Voor Elkaar Winsum kan voor Sinterklaas spelen dankzij (financiële) bijdragen van particulieren, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en de kerken.

De Sinterklaasactie is bedoeld voor ouders (een ouder) met thuiswonende kind(eren) woonachtig in alle dorpen van de oude gemeente Winsum (met uitzondering van Garnwerd, Feerwerd en Ezinge) met een minimaal inkomen, zoals een bijstandsuitkering, een uitkering op basis van de WW, WAO, WIA of Wajong, een uitkering op basis van de AnW of andere inkomsten).

Aanmelden kan per post, per telefoon, per email of door het invullen van het contactformulier van de website www.vriendenvoorelkaarwinsumgr.nl

Men dient dan wel de volgende gegevens te vermelden: achternaam ouder, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, voornaam kind, jongen of meisje, leeftijd van het kind en het verlanglijstje van het kind.

Mensen die zich per post aanmelden, kunnen de gegevens versturen naar:

Harry Meinders, Geert Reindersstraat 14  9951 CC Winsum of Anita Meijer, Eenrumerweg  22  9953 TD  Baflo

De gegevens kunnen worden doorgebeld  naar 0595-442354 of 06-23672464 (Winsum en omgeving) en 0595-491410 (Baflo en omgeving).

Mailen kan ook naar [email protected] of [email protected] 

 

Uiterlijk dinsdag 12 november 2019 moet de aanmelding binnen zijn !

Reacties