FNV het Hogeland reikt speldjes en broches uit

Een aantal van de FNV-jubilarissen 's avonds in De Hoogte
Een aantal van de FNV-jubilarissen 's avonds in De Hoogte
Foto: HogelandNieuws

WINSUM – Woensdag 20 november was weer de jaarlijkse huldiging van Lokaal FNV het Hogeland. In zalencentrum De Hoogte in Winsum werden leden voor jarenlange lidmaatschap in het zonnetje gezet.

Leden die 25, 40, 50, 60, 70 of 75 jaar of langer het lidmaatschap van de FNV hebben werden op de jubilarissendag gehuldigd met een speld in zilver of goud voor de man en een broche voor de vrouw. Afhankelijk van het jaren lidmaatschap wordt de insigne versierd met een robijn of  een diamantje.

Dit jaar waren er in totaal 163 jubilarissen bij Lokaal FNV het Hogeland, waarvan 75 van 25 jaar, 46 van 40 jaar, 23 van 50 jaar, 15 van 60 jaar en 4 van 70 jaar. Op de middag zijn de jubilarissen van 50, 60 en 70 gehuldigd, tijdens de avond zijn de jubilarissen van 25 en 40 jaar gehuldigd.

De middag en de avond werden geopend door de voorzitter, waarna door bestuurder Pieter Tjassing de spelden en broches bij jubilarissen zijn opgespeld met een persoonlijk woord voor ieder.

Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de jubilarissen met de aanwezige familieleden van het geboden programma. Zowel de middag als de avond werden door het koor Biggelmee uit Winsum afgesloten. Met hun professionele en vrolijk optreden namen zij de zaal mee.

 

Cookieinstellingen