Opinie: Wat als buitenaardse UFO’s echt bestaan?

Foto: Archief HN

ROODESCHOOL – Een aantal weken terug zag ik het interview tussen Anton Teuben en HogelandNieuws voorbijkomen. Anton Teuben ken ik van het UFO-meldpunt en de politieke partij SOPN. Na het zien van het interview – d.d. 19 september 2019 – heb ik gelijk een mail naar hem gestuurd en sindsdien heb ik goed contact met Anton.

Ik doe zelf al een lange tijd zelfstandig onderzoek en zie dit als een hobby. Omdat ik ook dingen gezien heb die ik niet kan verklaren, zowel privé als tijdens dienst als beveiliger zijnde, waar waarnemen en alarmeren centraal staat.

Als ik over het UFO-fenomeen spreek, dan praat ik over een in de lucht vliegend object dat wij niet herkennen. En of dit door mensen gemaakt is of niet, laat ik hier compleet in het midden. Aangezien er simpelweg door instanties en overheden geen onderzoek naar gedaan wordt en velen nog te vaak de kop in het zand steken, zoals bepaalde media, omroepen en politici.

De waarnemingen die ik gedaan heb zijn deels alleen geweest, maar ook met anderen. Zowel collega’s, buren, vrienden en kennissen. Deze waarnemingen variëren in gedaante: lichtbol, schotel of boemerang. Het is zo snel. Je ziet iets en poef het is weg, of je ziet iets en plots zijn het er meer. Dit gebeurt ook hier in het noorden van Nederland. Ik zag bijvoorbeeld vorig jaar in mijn achtertuin een hele felle lichtbol door de wolken komen, samen met een buurman en zijn dochter. Het fenomeen kwam uit het zuiden aanvliegen, bleef vervolgens stil hangen tussen de wolken, en uit stilstand schoot het fenomeen richting het westen weg in een lichtstraal. Ook heb ik ooit 3 lichtbollen op rij gezien. Het leek één object waar ineens andere kleinere lichtjes uit kwamen, welke vervolgens alle kanten op gingen. Net zoals de mensen die aanwezig waren, begreep ik hier niets van.

Makkinje:”Op de foto links Matsloot 2015 en rechts een lichtformatie dat gelijk is aan wat ik o.a. heb zien vliegen.”

Het bijzondere is dat het zo snel gebeurt. Je ziet het en het is vaak ook al voorbij. Er zijn enkelingen die een langere ervaring hebben, of zelfs claimen te zijn meegenomen. Jammer genoeg heb ik die ervaring echter nog niet, maar ik heb wel genoeg onderzoek gedaan en zelf gezien.

Overal duiken verhalen, documentaires, lezingen, Youtube-kanalen en boeken op over dit verhaal. Het wordt steeds meer als ‘normaal’ gezien en in mijn optiek is het dan ook normaal en hoort het bij ons. Mensen die dingen zien die ze niet kunnen verklaren zijn niet gek, er is namelijk meer dan wij weten.

Maar wat is het echt? Dat weet tot nu toe niemand, behalve de mensen die het ervaren en onderzocht hebben.

Want wat als buitenaardse UFO’s echt bestaan? Denk daar eens even over na.

Dan zouden mensen als Bob Lazar, Erich von Daniken, Steven M., Greer en Anton Teuben (de lijst is nog langer) altijd gelijk gehad hebben. En in mijn optiek hebben ze dat ook, want er is te veel bewijs en ik vind het ergens wel hypocriet om te denken dat we alleen zijn. Het zal tijd worden om eens naar deze mensen (getuigen en onderzoekers) te luisteren.

Er zijn meer verhalen over ufo’s en buitenaardsen dan wij weten en er is dan ook meer bekend bij overheden dan de burgers weten. Er zijn namelijk heel veel geschriften uit de oudheid zoals de Soemerische tabletten, het boek van Henoch en verschillende hiërogliefen, maar ook gebeurtenissen nu vandaag de dag dat men gewoon ziet en niet verklaren kan, die ons vertellen dat er meer is.

Er zijn ook steeds meer landen die hier open over zijn. Wereldwijd en elke dag komen er steeds meer landen bij die er openbaar over spreken. Maar dat komt ook door steeds meer verhalen van mensen die naar buiten komen over de dingen die ze gezien en/of zelfs meegemaakt hebben, en die dit niet kunnen verklaren omdat er geen (enigszins betrouwbaar) onderzoek naar gedaan wordt.

Neem als voorbeeld Amerika. Die na jaren van ontkenning ineens bekent dat burgers, piloten en militairen gebeurtenissen waarnemen die zij niet snappen, terwijl er zat verhalen zijn sinds 1940 waar Amerika wat mee kan doen. Neem als voorbeeld het Roswell incident in 1947. Of de aanval op Los Angeles in 1942, de verschillende legerbasissen die bezocht worden sinds de eerste atoombom en zo kan ik doorgaan.

Mensen willen antwoorden, kijk maar naar de bekende Area 51 raid. Of kijk eens hoeveel History Channel aan kijkcijfers pakt met programma’s als Ancient Aliens. Men gelooft niet meer in politieke verhaaltjes. Mensen willen echte antwoorden, met bewijs.

Het woord ‘disclosure’ of ‘besloten’ is voor dit onderwerp al niet meer van toepassing, want het onderwerp ligt open op straat. Steeds meer mensen verdiepen zich er in, want ze zien dingen die ze niet kunnen verklaren, en zonder onderzoek blijf je zoeken in dit doolhof vol mysterie.

Wat ik mensen zou willen meegeven die zelf iets meegemaakt hebben, onderzoek doen of willen doen naar dit fenomeen is: praat erover en deel je ervaring, wees niet bang. Als een persoon jou voor gek verklaard, is dat het zijn of haar probleem. Jij hebt iets gezien en dat is jouw waarheid, daar leef jij mee verder.

Wil je onderzoek doen naar dit fenomeen, dan raad ik mensen aan om met een open mindset onderzoek te doen en hun gevoel te volgen. Ons gevoel is namelijk onze beste raadgever. Er is veel CGI, dat staat voor Computer-generated imagery. Veel is dus computer gemaakt op het internet en is bijna niet van echt te onderscheiden, let dus goed op.

Maar er is ook zoveel dat wel echt is, het is alleen even zoeken. Ik ben ook bereid om mensen stukken te sturen die ik als authentiek acht en gewoon openbaar op internet staan. Ik sta daarnaast ook open om verhalen te delen. Wij (Anton Teuben en ikzelf) zijn zelfs op zoek naar getuigen die met ons willen praten.

Ik zeg altijd: de waarheid is soms nog gekker dan fictie. En vaak brengen fictie en fantasie ons dichterbij de waarheid dan feiten.

Ik durf rustig te zeggen na jaren onderzoek doen, dat wij niet alleen zijn, er is meer.

Tekst: Quinten Makkinje

Cookieinstellingen