De Vliegende Pinguïn, bijeenkomsten voor mensen met P.P.D. en mantelzorgers

Foto: Pixabay

WINSUM – De Vliegende Pinguïn is een initiatief van Loraine en haar ‘mantelmamma’ Heidi. Zij organiseren in samenwerking met Mensenwerk Hogeland bijeenkomsten voor mensen met P.P.D. (Paniek, Psychose en Depressie) en mantelzorgers.

“Er heerst nog steeds een taboe en maar weinig mensen durven er over te praten. Uit schaamte en het gevoel toch niet begrepen te worden. Toch is het belangrijk hier open over te zijn.“

Iedere derde maandag van de maand wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor mensen met een psychiatrische aandoening, waar ongedwongen wordt gepraat en leuke dingen worden gedaan.

De eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 16 december van 19.00 tot 21.00 uur in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 in Winsum.

Is er iemand in uw naaste omgeving psychisch ziek en wilt daar met anderen over praten en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom op maandag 9 december van 19.00 tot 21.00 uur in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 in Winsum.

Aanmelden voor bovenstaande bijeenkomsten kan bij: Mensenwerk Hogeland, Monica Blom, Telefoon 06 488 74 339, Email [email protected]

Is uw organisatie geïnteresseerd in het onderwerp P.P.D.? Loraine en Heidi spreken hierover als ervaringsdeskundigen. Wat P.P.D. voor hen betekent in het dagelijks leven en in relatie tot hun omgeving. Zij laten zich graag uitnodigen als gastspreker.

 

 

Cookieinstellingen