Dickens Kerstmarkt in centrum Bedum

Foto: Archief HN

BEDUM – Na het daverend succes van de afgelopen jaren wordt er vrijdag 13 december opnieuw een Dickens Kerstmarkt georganiseerd door de ondernemers van het Koopcentrum De Scheve Toren. Deze ondernemers zijn voornamelijk gevestigd in en rondom de Grotestraat/Kleinestraat in Bedum.

Op deze dag wordt de Grotestraat en het terrein rondom de Scheve Toren omgetoverd in de sfeer anno 1900. Kerstbomen, kerstverlichting, een groot aantal kramen, workshops, oude ambachten, Dickens kleding, een authentieke draaimolen en een decor wat u doet denken aan vroeger… Oude tijden herleven…  .

Op diverse locaties is er muziek, die vanzelfsprekend kerstliederen ten gehore brengen en natuurlijk zal de Gluhwein ook niet ontbreken. Ook dit jaar als zowel de Walfridus Kerk als de Katholieke Kerk het toneel zijn van het optreden van diverse koren. Op deze avond zijn ook alle winkels geopend, zodat u naar hartenlust uw kerstcadeautjes kunt inkopen. Kortom. Wees welkom op deze sfeervolle avond in de Grotestraat. De Kerstmarkt kunt u bezoeken van 16.00-21.00 uur.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen, kijk dan op de facebookpagina van Koopcentrum De Scheve Toren.

Reacties