Laatste spurt voor actie Adventkalender van winkeliers Winsum

Foto: HogelandNieuws

WINSUM – “Er zijn nog wat kalenders over,” zegt Wouter Jansen van de Winsumer ondernemersvereniging. “Het zou heel mooi zijn als mensen die vandaag en morgen nog kopen.”

De Winsumer winkeliers houden dit jaar voor de tweede keer de actie van de Adventkalender. Klanten kunnen voor vijf euro een maandkalender voor december kopen. Het is eigenlijk een blad met 24 loten. Elke dag – van 1 tot 24 december – wordt bij een van de deelnemende winkeliers een nummer getrokken en voor de winnaar ligt bij die winkel  een surprise pakket gereed. Er zijn 500 kalenders beschikbaar en de opbrengst van de verkoop ervan – 2500 euro – is bestemd voor de Voedselbank in Winsum

“Het zou jammer zijn als er nog wat kalenders niet verkocht zouden worden, zeker omdat de opbrengst van de actie toch voor een heel mooi goed doel is bestemd. Kom op mensen, even de laatste spurt zodat we zaterdag helemaal los zijn,” zegt Jansen, manager van de AH-vestiging in Winsum.

Naast de 24 dagprijzen  worden op de laatste dag drie extra prijzen getrokken, van 500 euro, 250 en 100 op de nummers waar nog geen prijs op is gevallen.

De Adventkalenders zijn te koop bij Albert Heijn, Sporthuis Winsum, De Print en Spar Gijzen.

Reacties