Ontdek het gemak van de trein en bus

Foto: Archief HN

BEDUM – Bedum heeft goede verbindingen met trein en bus naar allerlei bestemmingen. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van de stad Groningen. Ook is er een rechtstreekse busverbinding (lijn 61) naar de hoofdingang van het UMCG. Het voordeel van het Openbaar Vervoer is dat u geen parkeerplek hoeft te zoeken en geen parkeerkosten kwijt bent (€ 4,00 per uur).

Soms zien mensen er tegenop om met de trein of de bus te gaan. Hoe moet het met inchecken en uitchecken? Moet daar niet een voorbereiding voor zijn? Is het niet allemaal veel ingewikkelder geworden de laatste tijd? Of valt het toch nog wel mee? De OV-ambassadeur helpt u graag op weg. We helpen mensen te reizen met bus en trein. Dat doen we door voorlichting te geven, door mensen te helpen met het aanvragen van een ov-chipkaart, een abonnement of overige vragen. Daarnaast is er de mogelijkheid dat we met u mee reizen, als dat nodig is.

In Bedum is er een inloopspreekuur in de bibliotheek (Kapelstraat 11). Elke tweede woensdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur zit er een OV – ambassadeur klaar om vragen te beantwoorden over reizen met de trein en bus. U bent van harte welkom aan de tafel van de OV-ambassadeurs.

De volgende inloopspreekuren zijn op 12 februari en 11 maart.

 

Cookieinstellingen