Positiviteit en Schumann resonantie bieden bescherming tegen virussen en straling

Foto: Archief HN

“Laat je niet be├»nvloeden en bang maken door het msm-virus, dan loop je juist meer risico. Simpele natuurkunde verschaft ons inzicht hoe jij je kunt beschermen tegen virussen en straling door positief te blijven en de mogelijkheden te ontdekken met de Schumann resonantie”, aldus Anton Teuben.

Hij vervolgt:”Uiteraard zijn wij ook volledig tegen de uitrol van 5g en raden iedereen aan die ook wil dat het wordt gestopt, direct zijn smart- apparaten op non actief te zetten. Wat nu van het allergrootste belang is, is dat de oplossing wordt benoemd en we onze trilling verhogen en inzicht krijgen wie we zelf zijn en beseffen dat we met de natuurlijke mogelijkheden geen kunstmatige intelligentie meer nodig hebben.

Door onnodig paniek te zaaien door de msm (mainstream-media) is de wereld in rep en roer gebracht. Iedereen die dit leest zal net zoals wij niet meer kunnen bevatten waarom media, overheid en alle andere instituties de wetenschappelijk bewezen kennis niet benoemen of negeren. Er is een oplossing waarmee we virussen en ongewenste frequenties uit ons systeem kunnen bannen.”

Meer info op: www.schumanninstituut.nl

Cookieinstellingen