Veel panna’s in tweede week ‘Hogeland on the Move’

Panna's in Bedum
Foto: HotM

HOGELAND – Afgelopen week was de tweede week van ‘Hogeland on the Move’. De activiteit ‘Panna’ stond op het programma. De deelnemers konden in een opblaasbare pannakooi hun skills laten zien. In Leens, Uithuizermeeden en Bedum werden er mooie panna’s uitgedeeld. 

De deelnemers speelden 1 tegen 1, als ze een panna maakten was de wedstrijd gelijk afgelopen, wat resulteerde in sommige wedstrijden van maar 5 seconden. Als er na 3 minuten geen panna was gemaakt telden het aantal doelpunten. In toernooivorm werden er meerdere wedstrijden gespeeld.

Mooi om te zien hoe een 6 jarige deelnemer uit Leens diverse panna’s wist te maken bij veel oudere tegenstanders. De sfeer was alle dagen goed, gemoedelijk en sportief.

Deze week Fortnite-Nerf toernooi

Deze week staat het Fortnite-Nerf toernooi op het programma. Vandaag – maandag 27 juli – vond de eerste activiteit plaats in Ulrum, dit was een groot succes. Aan het begin krijgen de deelnemers 15 seconde om kogels te pakken die verspreid liggen over het speelveld, daarna is het de bedoeling dat ze elkaar raken met de kogels (foam). Degene die als laatst overblijft wint en mag een leuke prijs uitzoeken! Alle deelnemers dragen veiligheidsbrillen.

Deelnemers aan het Fortnite-Nerf toernooi in Ulrum 

Je kunt je nog opgeven tot woensdag 16.00 uur! Donderdag zijn we in Uithuizen en vrijdag in Bedum, heb je geen gun? Geen probleem, geef dit aan bij je opgave en wij zorgen dat je er eentje hebt tijdens het spel!

In de laatste week van de zomervakantie kun je komen longboarden en slacklinen, heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem, wij helpen je op weg.

Neem een kijkje op de facebookpagina van “Beweegteam het Hogeland” of “Mensenwerk Hogeland” voor de laatste informatie m.b.t. onze activiteiten. Opgeven kan via [email protected]

‘Hogeland on the Move’ is een initiatief van Beweegteam het Hogeland, Huis voor de Sport Groningen, Jongerenwerk Barkema & De Haan, Mensenwerk Hogeland en MJD.

Reacties