Mediterrane lunch ter ere van ‘nieuwe’ trailerhelling in Warffum

Foto: Gerrit Veldman

WARFFUM – Een jaar geleden werd een nieuwe trailerhelling gerealiseerd aan de Cronjéstraat bij de haven van Warffum. Deze is op initiatief van Camp Zuiderhorn in Warffum en met medewerking van mevrouw Mulder en haar zoon Melle tot stand gekomen. De uitvoering was in handen van de toenmalige gemeente Eemsmond. De door grondverwerkingsbedrijf Beukema uit Onderdendam mooi uitgevoerde trailerhelling wordt inmiddels veelvuldig gebruikt. Een verrijking voor watersporters en voor spelende kinderen die verkoeling zoeken op warme zomerdagen.

Om deze aanwinst in de Warffumer haven nog eens extra in het zonnetje te zetten organiseert Camp Zuiderhorn op zondagmiddag 20 september een feestelijke mediterrane lunch in de appelgaard van de familie Mulder, tussen de oude Groninger appelrassen. De lunch wordt opgeluisterd met een liveoptreden van zangeres Marietta Rust uit Garnwerd.

Deelname is beperkt. Deelnemers worden in kleine gezelschappen per fluisterboot vanaf de camping naar de appelgaard gevaren. Opgave is noodzakelijk en kan nog tot 13 september via de website van Camp Zuiderhorn. Ook alle praktische informatie over het evenement is te vinden op deze website.

Cookieinstellingen