Ledenvergadering Winsumer IJsbaan in de ijskast

Foto: Auwert Postmus

WINSUM – “Graag hadden wij onze leden op vrijdagavond 27 november bijgepraat op onze algemene ledenvergadering. Door de huidige corona-situatie zien wij ons echter genoodzaakt om deze ledenvergadering niet te laten plaatsvinden”, zo laat de Winsumer IJsbaan bij monde van secretaris Anneke Tjeerdema weten.

Ze vervolgt:” Ook het gratis schaatsen voor onze leden op Kardinge op zaterdag 28 november gaat helaas niet door. Wij houden onze leden op de hoogte over de andere data van het gratis schaatsen op Kardinge via de mail. Ontvangt u nog geen mailtjes van ons en bent u wel lid, stuur dan een mail met uw naam en adres naar [email protected].”

Vanwege de corona-maatregelen heeft de ijsvereniging besloten dat haar leden voorrang hebben in een periode van natuurijs en dat er geen dagkaarten zullen worden verkocht. Wilt u dus deze winter op de mooie ruime natuurijsbaan kunnen schaatsen, zorg dan dat u lid bent. Nu lid worden en deze prachtige voorziening in ons dorp steunen kan natuurlijk ook. Een gezinslidmaatschap kost maar €12 per jaar (ter vergelijking; een gezinskaart bij Kardinge kost €18,35 voor slechts één ochtend schaatsen). Een nieuw lidmaatschap kan via de mail geregeld worden. De bezorging van de lidmaatschapskaarten zal eind van deze maand plaatsvinden. Het zou dan ook fijn zijn als u voor die tijd het lidmaatschapsgeld heeft overgemaakt.

Cookieinstellingen