Wedstrijd ROOD ZWART BAFLO – Pelikaan S wordt morgen ingehaald

Foto:

Spelerspassen zomaar weer in doos!!

Wanneer er geen rare dingen meer gebeuren speelt Rood Zwart Baflo morgen de thuiswedstrijd tegen Pelikaan S. 
De wedstrijd werd zaterdag afgelast omdat de spelerspassen van de club uit Oostwold zoek waren.
Het duel in Baflo begint om 18.45 uur. 
Pelikaan S moet winnen of gelijkspelen om dinsdag al kampioen van de vijfde klasse E te worden.
Het voorval wordt binnenkort behandeld door de tuchtcommissie van de KNVB. De scheidsrechter en de club moeten eerst hun eigen verklaringen indienen over het gebeuren.
Laatste nieuws spelerspassen Pelikaan S
De spelerspassen van voetbalclub Pelikaan S uit Oostwold zijn terecht. Een bestuurslid van de plaatselijke korfbalvereniging vond ze in een doos in de bestuurskamer van Pelikaan S.
Het dorpshuis in Oostwold wordt bewaakt met videocamera’s. Voorzitter Wim Bulten hoopt dat de dader daar op te zien is. ‘De kaarten moeten tussen drie uur zaterdagmiddag en zondagavond zeven uur in die doos gelegd zijn. Voor die tijd hebben we hem vier keer op de kop gehad.’ zegt Bulten. ‘De passen liggen nu bij mij in de kluis.’ 
Bulten wil dat de zaak tot op de bodem wordt uitgezocht. Maandagmorgen neemt hij contact op met de KNVB over het voorval van zaterdagmiddag in Baflo. Hij verwacht dat de gevolgen voor de club zullen meevallen als er aangetoond kan worden dat de passen ‘gestolen’ zijn.
Pelikaan S heeft de ambitie om door te stomen naar de hoofdklasse. Zaterdag kon de ploeg in Baflo kampioen worden van de vijfde klasse E, maar kon de scheidsrechter geen spelerspassen tonen en werd daarom naar huis gestuurd.
Het laatste nieuws is overgenomen van de website Van Rood Zwart Baflo en is geschreven door J. Stavenga
Cookieinstellingen