Verdwijning van spelerspassen een toneelspel? Betaalt Pelikaan S de KNVB?

Foto:

Wim Bulten verwijderd uit bestuurskamer Rood Zwart Baflo

Er is duidelijk niet alleen maar feest gevierd na afloop van de wedstrijd Rood Zwart Baflo – Pelikaan S die gisteravond werd gespeeld en eindigde in 1 – 3.
Hierdoor haalden de bezoekers uit Oostwold het kampioenschap in de 5de klasse binnen. Het volgende bericht was op Twitter te lezen
RZB 1 – Pelikaan S 1
Door J.Stavenga | Gelezen: 63 | 16-04-2014 om 02:01
De KNVB heeft gemeend om Pelikaan S te bestraffen met 1 punt in mindering te brengen, uiteraard lachen ze hier om en hadden ze dit ook enigzins wel ingecalculeerd want de verdwijning van de pasjes was allemaal natuurlijk een toneelspel men was afgelopen zaterdag doodsbenauwd om van  Rood Zwart Baflo te verliezen oomdat diverse spelers van Pelikaan S niet aanwezig waren, en zo speelt dhr. Bulten (voorzitter) bij iedere wedstrijd weer een toneelstukje op en mensen te mannupileren en te  beinvloeden dat hij de god van Oostwold is. Misschien dat de KNVB ook nog iets van zijn vermogen heeft ontvangen maar dit zal altijd een raadsel blijven. Wel is bekend dat iedere wedstrijd tegen Pelikaan S er wel iets aan de hand is, en dat was vanavond ook weer het geval na een woordenwisseling tussen dhr. Bulten en bestuurslid van Rood Zwart Baflo die hem terecht na afloop uit de bestuurskamer heeft moeten verwijderen. Ook in de kantine heeft hij zich als een beest gedragen door het barpersoneel proberen te  willen mannupuleren. Ook de aanwezige pers is van het gebeuren geschrokken. Maar één ding staat vast , volgend seizoen geen Pelikaan S meer. Vele verenigingen zullen de vlag met plezier gaan uitsteken. Maar dan het geval betreft Ard Torrenga die als een stuk vuil is behandeld en die zelfs via de site van Rood Zwart Baflo zijn excuses aanbood en wij dit ook van de voorzitter van Pelikaan S hadden verwacht maar nee hoor hij was al weer bezig om bij RTV noord in de belangstelling te staan en met zijn popi jopi gedrag het leuk vond om het toneelstukje betreft de spelerspassen op te voeren, Hoe kun je je zelf zo voor de gek houden. Helaas maar Rood Zwart en Pelikaan S zullen nooit geen vrienden worden, em dit zal voor meerdere verenigingen gelden.
Maar dan toch nog maar iets over de wedstrijd waar iedereen niet zoveel zin meer in had , maar toch gespeeld moest worden. Natuurlijk was het vooraf bekend dat het moeilijk zou worden ( wat wil je ook als vanavond wel de spelers aanwezig waren die er zaterdag niet waren, vreemd he?? Pelikaan S kwam onder aanwezigheid van zo’n 200 aanwezige publiek op voorsprong door een rake kopbal van Duncan Torrenga. In de tweede helft was Rood Zwart de betere ploeg en kreeg men diverse kansen om de nul weg te werken. Pelikaan S kwam op 3-0 voorsprong, Er viel in deze fase van de wedstrijd nog een rode kaart doordat Noeken van Pelikaan S opzettelijk op het been van Melvin Folkerts trapte, was dit zelfs diep rood. Toch wist Rood Zwart de nul weg te werken door een doelpunt in de 80e minuut van Chris ten Boer. 1-3. na 90 min. floot scheidsrechter van Leeuwen gelukkig af en konden ze bij Pelikaan S gaan feestvieren. Wij wensen hun dan ook erg veel succes in de 4e klasse.
Winsum.Nieuws vroeg Wim Bulten om een reactie en kreeg de volgende antwoorden:
“De sfeer bij de bezoeken aan Rood Zwart Baflo waren inderdaad niet erg gezellig. Afgelopen zaterdag kwamen we in de kantine van Rood Zwart en daar hingen posters met teksten als “Zonder Bulten geld geen Pelikaan S” Ik vond dat beledigend en provocerend. Gisteravond bestelde ik een kratje bier en een meter bier en kreeg te horen dat ik daar 97.00 euro voor moest betalen. Toen ik daar wat van zei kon ik vertrekken. Ik laat me niet oplichten voor 50,00 euro. Ik ben voorzitter van Pelikaan S en het gaat niet om mijn geld, de meeste spelers die bij ons voetballen zijn vrienden van mijn zoon en ik vind het gewoon mooi om deel uit te maken van de vereniging”
Hans Top, medesponsor van Pelikaan S liet weten dat ook hij ontstemd was over de posteraktie van Rood Zwart Baflo. “Wim Bulten is erg betrokken bij Pelikaan S en vindt het vervelend dat het altijd over geld gaat. Ik heb een foto gemaakt van een poster en die mag u van mij plaatsen. Uit respect voor Bulten en zijn familie heb ik de foto op Facebook gezet maar toen Bulten alle pers over zich heen kreeg heb ik de foto daarom weer verwijderd”
WinsumNieuws heeft geprobeerd om een reactie te krijgen van bestuursleden van Rood Zwart Baflo maar kon geen contact leggen. Reacties van het bestuur zullen we later als update plaatsen.
U kunt onderaan de pagina reageren op dit bericht
Cookieinstellingen