Teleurstellend gelijkspel Futsal Winsum

Futsal Winsum heeft vrijdagavond teleurstellend gelijkgespeeld tegen Exstudiantes uit Groningen.

De ploeg van Marc Krüger begon tegen de nummer laatst nog wel aardig, maar daarna zakte het niveau naar een bedenkelijk peil. De Winsumers kwamen vijf minuten voor de pauze op achterstand. De thuisploeg verzuimde hierna de score uit te bouwen.

Stijn Wymenga schoot halverwege de tweede helft via de onderkant van de lat de gelijkmaker binnen. Een minuut later stonden de oud-studenten weer voor door een vrije trap te benutten. Na een fraaie actie van Wymenga maakte Reinder Haaksema de 2-2. Hierna kregen beide ploegen nog grote kansen op de winst. Stefan Bultena en Ulco Brinkhuizen wisten echter niet te scoren en toen Michiel van Bolhuis in de extra tijd de laatste opgelegde kans miste, werd duidelijk dat de Winsumers genoegen moesten nemen met een punt.