Zaalkampioen 8E1 van HC Winsum bedankt sponsoren

WINSUM – Het mixed team 8E1 van hockey vereniging HC Winsum ging vandaag op de foto met de sponsors van hun nieuwe trainingspakken. Kort geleden hebben Compel Computers Winsum en Marenland Recreatie zich bereid verklaard om dit jeugd team te voorzien van prachtige trainingspakken.

Vanochtend, zaterdag 9 maart, ging het buitenseizoen weer van start en werd de gelegenheid benut om Ron de Jonge van Compel Computers en Robbert van Barneveld van Marenland Recreatie voor hun gulle gave te bedanken en een mooie bos bloemen te overhandigen.

Omdat 8E1 in de net afgelopen zaalcompetitie kampioen werd, kregen de jongens en meisjes vandaag na de wedstrijd door de clubleiding een prachtige beker overhandigd.

Genoeg redenen voor een klein feestje, en zo ging het hele team na afloop gezellig een drankje doen bij ‘De Jongens uit de Buurt’ van Marenland Recreatie, die speciaal voor deze gelegenheid de deuren openden.

De wedstrijd van vandaag tegen GHHC werd ook gewonnen. Met 6-1 was de versgebakken zaalkampioen te sterk voor de gasten uit Haren. Al snel stond Winsum met 2-0 voor, maar na 15 minuten werd door een onoplettendheid toch een tegen doelpunt geïncasseerd. Winsum zich niet van de wijs brengen en al snel werd de draad weer opgepakt. Met mooi combinatiespel kon de voorsprong nog voor de rust worden uitgebouwd tot 5-1.

In de tweede helft mocht GHHC met één speler meer spelen om het krachtverschil te minimaliseren. Dit had het gewenste effect en zo werd het een gelijkwaardige pot. 10 minuten voor het einde wisten de spelers van HC Winsum zich met een mooie aanval door de verdediging van de tegenstander te combineren en het werd de eindstand van 6-1 op het scorebord gezet. Een mooi begin van het buitenseizoen.