Mooie opbrengst Bazar De Heracliden

UITHUIZERMEEDEN – De opbrengst van de Heracliden Bazar 2018 bedroeg maar liefst 4000 euro. Een prachtig resultaat met dank aan de sponsoren, ondernemers, vrijwilligers, bezoekers en Activiteitencommissie.

De Heracliden Bazar is een jaarlijkse traditie die niet meer weg te denken is in de Heracliden-agenda. Op vrijdagavond werden er al enkele Rad van Fortuin rondjes gedraaid. Op zaterdagmiddag was het tijd voor de jeugd. Ruim 40 kinderen kwamen naar de Jeugd Bazar en namen deel aan het spellencircuit dat de Activiteitencommissie had uitgezet.

Deze ‘Ronaldo’ heeft aandacht van vrouwelijke fans tijdens het autoschieten

“We zijn druk bezig met plannen voor dugouts rondom alle 3 onze speelvelden. Daar gaan we een deel van de Bazar-opbrengst voor gebruiken. Daar hebben alle leden iets aan. Nog belangrijker dan deze mooie opbrengst is het plezier wat er tijdens de Bazar (opnieuw) is beleefd. Het blijft een prachtig club-moment ondanks het feit dat de organisatie hiervan toch wel veel werk is. Dank ook aan Bert en Coby die ons prima hebben verzorgd!” zo is te lezen op de site van de Meister voetbalvereniging.

Cookieinstellingen