Paddington tennistoernooi bijzonder geslaagd

Vera Hagoort in actie
Vera Hagoort in actie
Foto:

BEDUM – Zaterdag 15 juni werd weer het open Paddington Jeugd tennistoernooi bij de LTC Bedum georganiseerd. In meer dan 50 wedstrijden konden de kinderen hun tenniskwaliteiten laten zien.

Tussen de wedstrijden door konden spelers en toeschouwers in het clubgebouw genieten van ranja, soep en lekker broodjes. Het toernooi startte in de regen. Rond half twaalf werd het droog en was het direct heerlijk tennisweer.

Jesse ten Kate en Sterre Weingärtner tossen

Het is voor de vierde keer dat Kinderopvang Paddington haar naam verbindt aan een tennistoernooi. LTC Bedum is heel blij met de ondersteuning van Paddington. De jeugdcommissie van de club had, samen met trainer Frenk Abrahams, de organisatie perfect voor elkaar.
Alle kinderen waren tijdens het toernooi enthousiast bezig met hun sport en op vier niveaus werd gespeeld om de wisselbekers. Veel ouders waren langs de lijn te vinden om hun kinderen aan te moedigen. Er waren hele leuke partijen te zien. De kinderen hielden het tempo er goed in, zodat er lekker veel afwisseling op de baan was.

De Uitslagen:
Oranje 3:

1. Jesse ten Kate
2. Boudewijn Bos
3. Sterre Weingärtner

Oranje 2:

1. Alexander Bos
2. Jermain Gonzalez

Oranje 1:

1. Jorian Perdok
2. Iris Rutten

Groen:

1. Yaron van Dellen
2. Martijn Wessels

Tekst en foto’s: Peter Russchen

Cookieinstellingen