Tropenrooster voor De Print Winsum Open

WINSUM – Het extreem warme weer heeft de wedstrijdorganisatie van De Print Winsum Open doen besluiten om vanaf dinsdag de poulewedstrijden van 12.00, 13.30 en 15.00 uur op een ander tijdstip te laten spelen. Zo wordt er bijvoorbeeld niet om 10.30 uur, maar al om 09.00 uur dagelijks gestart. 

Op de banen van Tennisclub Winsum was zondag de jaarlijkse Winsum Open weer van start gegaan. Tennis van verschillende niveaus, waarbij ieder jaar weer  de gezelligheid wint. Want het weerzien van bekenden en gezelligheid, daar draait het immers om tijdens dit toernooi.

De eerste vier dagen – we zijn halverwege het toernooi – zitten er in inmiddels al weer op en alles verloopt op schema, het aangepaste schema. 

Carmen Speelman:”Gezondheid boven alles”

Voorzitter van de toernooicommissie Carmen Speelman:”Ja, tennissen met deze temperaturen is bijna niet te doen. Vooral de ouderen en minder getrainden hebben er veel moeite mee. We hebben kunnen schuiven met wedstrijden, zodat op het warmst van de dag niemand de baan op hoeft. De gezondheid staat voorop.”

Voor het speelschema en uitslagen klik hier.

 

Reacties

Cookieinstellingen