Tevreden met brede selectie

Simon Schuil (VV Noordwolde)
Simon Schuil (VV Noordwolde)
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – In aanloop naar de start van de competitie – het weekend van 21/22 september – zijn de trainers van de 15 Hogelandster clubs uitkomende in de standaardklasse allen dezelfde vragen voorgelegd, waarop ze antwoord geven. Simon Schuil (34) wisselde vorig jaar De Fivel in voor VV Noordwolde. De in Ten Boer woonachtige oefenmeester die z’n tweede seizoen ingaat bij de geel-zwarten is de zevende trainer in rij die aan het woord komt. 

Vertrokken spelers

Laurens Groeneveld definitief en Ruben Rutgers en Joram Wijnstra tijdelijk i.v.m. buitenlandse stage

Nieuwe spelers

Patrick Benink, Robert Boersema en Theo Maats uit het 2e elftal. Lucas Rasker, Tom Boersema, Robin de Graaf en Martijn van Nimwegen uit de JO 19.

Breedte van de selectie

Ik ben erg tevreden met de breedte van de selectie. Zonder de 2 jongens die op buitenlandse stage zijn heb ik 22 spelers tot mijn beschikking. Hiervan zullen einde van de voorbereiding nog 2 of 3 terug gaan naar de B-selectie. Al met al een fijne groep spelers tot mijn beschikking waar ook ons 2e elftal van kan profiteren.

Doelstelling voor dit seizoen

Ik vind een doelstelling erg lastig te bepalen. Wij hebben een aantal nieuwe en onbekende ploegen in de competitie waar ik de kracht nog niet goed van kan inschatten. Ook de bekerwedstrijden zeggen nog niks over de krachtverhoudingen in de competitie, omdat veel ploegen uit onze klasse hun wedstrijden relatief eenvoudig winnen. Na een wedstrijd of 5 a 6 zullen we onze doelstelling definitief vaststellen.

Kampioenskandidaat

Ik verwacht dat Be Quick en Groen Geel hoge ogen zullen gooien in onze competitie. Zij hebben voor zover ik daar een oordeel over kan geven de selectie met de meeste kwaliteit.

Wil je nog iets kwijt

Ik vind het erg leuk dat regionale bladen en websites veel aandacht besteden aan de wedstrijden in het Hogeland. Het is voor spelers, de trainers maar ook supporters leuk om deze verslagen terug te lezen, dus bedankt voor de aandacht voor onze vereniging en we hopen jullie regelmatig langs de lijn te begroeten.

Cookieinstellingen