Mogelijkheden met deze groep

Jan Blaauw (VV Usquert)
Jan Blaauw (VV Usquert)
Foto: HogelandNieuws

HET HOGELAND – In aanloop naar de start van de competitie – het weekend van 21/22 september – zijn de trainers van de 15 Hogelandster clubs uitkomende in de standaardklasse allen dezelfde vragen voorgelegd, waarop ze antwoord geven. De 14e trainer aan het woord is de 49-jarige Jan Blaauw. De oefenmeester uit Schildwolde was trainer van THOS, voordat hij bij het bijna 100-jarige VV Usquert tekende. Blaauw begint aan z’n eerste seizoen bij de zwart-witten, die na 5 jaar ‘afdelingsvoetbal’ terugkeren in de vijfde klasse van het zondagvoetbal.

Vertrokken spelers

Niels Wieringa (ZEC)

Nieuwe spelers

Martijn Smallenbroek (Nieuwolda), Lenny Lanzilli (zonder club), Andy van Kooij (zonder club), Wesley Moesker (Groninger Boys), Manuel Oost (Harkstede) Marco Oost (Stadspark zon.) Erik Oost (zonder club), Kees Poort (THOS), Willem Bos (GSAVV Forward), Luke Westerdijk (Noordpool UFC), Ruben Güngör (TEO), Yousef Kone (Côte d’Ivoire)

Breedte van de selectie

De selectie bestaat uit 20 spelers.

Doelstelling voor dit seizoen

Bij de eerste 9 eindigen.

Kampioenskandidaat

BNC

Wil je nog iets kwijt

Er zit veel kwaliteit in de selectie. Ik denk alleen dat de spelers nog niet in de gaten hebben wat de mogelijkheden zijn van deze groep.

Cookieinstellingen