Gemeente Winsum heeft oor voor de burger

Foto:

We hebben wel eens wat te mopperen op de gemeente Winsum en af en toe is dat ook wel terecht, maar vanmorgen ontvingen we op de redactie een bericht, waar we toch wel heel vrolijk van werden. Het gaat maar over iets heel kleins, maar dat de gemeente ook, misschien wel juist, oog en oor heeft voor de kleine vragen van de burger, doet ons erg veel goed. Daarom, voor deze keer: HULDE AAN DE GEMEENTE WINSUM

Goedemorgen WinsumNieuws,
Enige tijd geleden berichtte u over de mogelijkheden om te turnen in Winsum, daaronder toestellen als de rekstok. Het betreft slechts een voorbeeld van de vele sportfaciliteiten waarover Winsum beschikt, dan wel momenteel ontwikkelt. Dat het dorp een regionale centrumfunctie vervult komt onder meer daarin tot uiting.
Met gymvereniging Turning Winsum was de gemeente via de toegewijde medewerkers van Team Beheer & Onderhoud in overleg, hoe om te gaan met vervangingsinvesteringen in het licht van de overgang te zijner tijd naar het prachtige initiatief De Tirrel.

Spijtig genoeg kwam daar een ‘minder positieve’ tweet tussendoor, waarbij in afschrift aan Hans van Zetten en Epke Zonderland, gem. Winsum (bestuur en medewerkers) het predikaat #fail kreeg. Niets bijzonders, want werken voor het openbaar bestuur lukt alleen via het ontwikkelen van eelt op de ziel. En blijvend geloof in onze democratische instituties. (Minder eenduidig en direct dan autoritaire regimes, maar een stuk levendiger)

Het aardige is dat deze tweet is omgezet in een positieve impuls. Team Beheer & Onderhoud zag er namelijk aanleiding in om reactiemogelijkheden te scheppen in de accommodaties. Bijgaand een foto van de nieuwe rekstok plus een foto van de informatiebordjes die in de sporthal en gymzalen komen te hangen/ deels al hangen.
Turning Winsum is in ieder geval blij met de rekstok.

Ter follow-up van de informatiebordjes ontvangen de verenigingen nog een brief met een toelichting op het melden. Binnenkomende meldingen worden geregistreerd en komen dan automatisch terecht bij de personen die verantwoordelijk zijn voor het materiaal en de afhandeling van de melding.


Met vriendelijke groet, mede namens Team Beheer & Onderhoud. Bert Westerink

Cookieinstellingen