Slapen bij BeP

Bij de opening van hun nieuwe cafetaria ontvouwden Babs en Peter al hun plannen voor een laagdrempelige Bed and Breakfast. Vanaf half juni is er gestaag doorgewerkt aan de realisatie en sinds enkele weken kunnen gasten slapen en ontbijten bij BeP. De eerste reacties zijn veelbelovend, de gasten vinden het prachtig om in BeP te vertoeven.

BeP is een B&B zoals het oorspronkelijk bedoeld was, goedkoop, schoon, rustig, goede bedden en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

20160805_154612

De BenB heeft 2 ruime, gezellig ingerichtekamers met groot tweepersoonsbed, zit gelegenheid, wastafel, tv, wifi, senseo, waterkoker, föhn. Een badjas is op de kamer aanwezig, want het toilet en de ruime douche zijn op de gang.

20160805_154539

Verder zijn er 2 gezellige kamers met 1 persoonsbed. Er is wel een mogelijkheid naar uitbreiding voor 2 personen.

Bij zonnig weer kunt u genieten op het dakterras.

De eerste gasten kwamen uit Brabant, Limburg en de randstad. De leukste gast kwam uit Ezinge, hij zag op tegen het lawaai van de kermis in zijn dorp en sliep lekker rustig bij BeP.

Voor Peter is het wel even wennen om na een avond hard werken in de cafetaria ’s morgens vroeg op te staan om de gasten een ontbijt voor te zetten, maar hij vindt het tot nu toe erg leuk.

De gasten zijn hoofdzakelijk Pieterpadlopers of mensen die de volgende dag doorreizen naar één van de waddeneilanden.

De prijzen:

2 persoon kamer € 49.50 inclusief ontbijt.

1 persoon kamer € 29.50 inclusief ontbijt.

De 1 persoon kamer kan uitgebreid worden naar 2 personen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.bepwinsum.nl of Anytyme Obergum Winsum.

Cookieinstellingen