HogelandNieuws verwelkomt Veenstra Natuursteen BV als nieuwe adverteerder

Foto:

UITHUIZERMEEDEN – De website van Veenstra Natuursteen BV begint met de zin: “Kennis, vakmanschap en ervaring is onze kracht.”Helemaal waar, maar na een gesprek op het bedrijf aan de Paapstilsterweg te Uithuizermeeden met Veenstra Sr. tekende onze verslaggever op: ‘Vader op zoon,  op zoon, op zoon. Natuurlijk is er in de loop der tijden veel veranderd, maar één ding is gebleven, de liefde voor het vak, de liefde om van natuursteen iets moois te maken.’

Veenstra Natuursteen in Uithuizermeeden, met het zicht op de “Meistertoren” is een echt familiebedrijf, opgericht door de grootouders Evert Veenstra en Trijntje Veenstra-Doornbos in 1937 te Uithuizermeeden. En nu alweer onder leiding van de derde generatie, maar de oorspronkelijke waarden en ideeën gelden nog steeds.

Door de jaren heen bleef de steenhouwerij in dezelfde plaats gevestigd en werd er regelmatig uitgebreid en gemoderniseerd, maar het bedrijf is altijd ambachtelijk gebleven. Een bewuste keuze omdat daarmee het originele vakmanschap met al haar mogelijkheden behouden blijven. Natuurlijk werden en worden er ook machines aangeschaft, niet alleen voor het sneller produceren, maar bovenal voor het arbeidsvriendelijker produceren van het zware natuurlijke materiaal.

 

Wat doet Veenstra Natuursteen precies?

Het bedrijf is een Natuursteenbedrijf dat gespecialiseerd is in het bewerken en verwerken van diverse soorten natuursteen, zoals: hardsteen, marmer, graniet, leisteen, kwartsiet en kalksteen.

Er worden óók veel en mooie restauratiewerken worden door Veenstra uitgevoerd zoals: stoepen, entreepalen, kerkramen, schouwen, sokkels, enz. Restauratieprojecten in de regio waaraan Veenstra Natuursteen heeft meegewerkt zijn o.a.:

Hippolytuskerk te Middelstum

Menkemaborg te Uithuizen

Museum te Appingedam

Provinciehuis te Groningen

Pastorie te Warffum

Sluizencomplex te Schaphalsterzijl

Voor meer projecten, klik hier

 

Naast dat Veenstra u op een goede wijze bij het bepalen van uw keuze wil helpen, beschikken ze over  kennis, techniek en materieel om uw opdracht verantwoord uit te voeren.Neem eens een kijkje op de website van Veenstra Natuursteen BV of ga eens langs in de showroom.

Website: http://www.veenstra-natuursteen.nl

Bezoekadres: Paaptilsterweg 4, 9982 XR  Uithuizermeeden

Telefoon: 0595-413907

Openingstijden:maandag t/m vrijdag: 8.00-17.00 uur

zaterdag: 10.00-13.00 uur

 

Emailadressen

algemeen:

[email protected]

[email protected]

 

inscripties

[email protected] 

Cookieinstellingen