Seizoenstart Cultuurerf Andledon met kampvuurconcert

Foto: Andledon

DEN ANDEL – Cultuurerf Andledon aan de Kruisweg in Den Andel start aanstaande vrijdagavond (23 augustus) zijn nieuwe seizoen traditiegetrouw met een kampvuurconcert.

Het kampvuurconcert wordt dit jaar verzorgd door het duo Piet Kok en Roelof Reineman. Het tweetal staat garant voor een sfeervolle avond met Amerikaanse folk, waaronder werk van Bob Dylan. Het concert is gratis toegankelijk.

Piet Kok (zang, gitaar en mondharmonica) en Roelof Reineman (zang, mandoline en dobro) timmeren al heel wat jaren succesvol aan de weg als duo. Ze hebben reeds diverse malen op Andledon opgetreden, onder meer met hun programma rondom de vijfenzeventigste verjaardag van Bob Dylan.

Het duo Kok en Reineman is regelmatig te vinden op ‘Dylan meetings’ en hebben met regelmaat op radio en tv Dylansongs gespeeld. Maar ook de nodige songs van andere singer-songwriters zullen aan bod komen tijdens het kampvuurconcert, waaronder eigen werk van liedschrijver Kok.

Met het kampvuurconcert trapt Cultuurerf Andledon zijn nieuwe seizoen 2019 – 2020 op feestelijke wijze af. Het belooft wederom een jaar te worden met bijzondere, unieke acts. Te denken valt onder meer aan optredens van Marcel de Groot (1 december), donkere Ierse blues-folk door Rufus Coates en Jess Smith (1 november), jazz door Jasper Blokzijl en anderen (17 november) en een optreden van de Noord Duitse singer-songwriter Otto Groote (7 september). Daarnaast staan onder meer een drietal ‘disco-dans’-avonden in de planning, waarvan de eerste op zaterdag 31 augustus plaatsvindt.

Het kampvuurconcert met Piet Kok en Roelof Reineman start vrijdag 23 augustus om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten wordt op prijs gesteld. Bij kans op buien of regen vindt het concert zonder kampvuur in het theater plaats.

Voor meer informatie over Andledon klik hier.

Cookieinstellingen