19e Music & Memories dansfeest Uithuizen komt er weer aan

Dit jaar wordt weer ‘volle bak’ verwacht bij Music & Memories in De Butler
Foto: Dick Stoppels

UITHUIZEN – Op zaterdag 21 maart om 20.00 uur gaat voor de 19e keer Music & Memories in Uithuizen van start in de Butler. Nadat deze feestavond in 2019 een nieuwe opzet heeft gekregen (M&M 2.0) gaat de organisatie op de ingeslagen weg verder.

Om dit dansfeest voor iedereen aantrekkelijk te maken draaien DJ’s in de grote zaal en 2 in het eetcafé. DJ Jan Lietmeijer en DJ Gerard van Alteren draaien in het eetcafé voornamelijk muziek uit de zestiger en zeventiger jaren, zo nu en dan aangevuld met een dansbaar nummer uit de eighties.

DJ Sander Hoogstra en Asjhok Eckhardt die al een paar jaar (mee)draaien, worden in de grote zaal aangevuld door DJ René Wassink, Arlan Mainassy, en Johan Jansen. De laatste twee hebben de afgelopen jaren op diverse feesten en partijen gedraaid. De al wat oudere bezoekers die vroeger 538 hebben bezocht zullen zeker René Wassink nog wel kennen. De organisatie durft rustig te stellen dat met deze zeven DJ’s niemand stil kan blijven staan.

Omdat niet alleen het geluid, maar ook het licht en de aankleding van de zaal belangrijk is wordt daar wederom veel aandacht aan besteed. Met name in de grote zaal pakt een technische team daar groots uit. In het eetcafé zal men juist het gevoel krijgen dat er een stap terug wordt gemaakt in de tijd, waarbij wel gebruik gemaakt wordt van moderne licht- en geluidsapparatuur.

Naar aanleiding van de zeer positieve ervaring van de bezoekers van het vorig jaar heeft het bestuur van de Stichting Music & Memories er veel vertrouwen in dat het weer een ‘volle bak’ wordt in de Butler. Kaarten kunnen online gekocht worden via www.musicandmemories.nl en vanaf zaterdag 29 februari bij de Butler, Primera en Lambeek Electro in Uithuizen.

Reacties