(Korte) reactie van Anton Teuben op UFO boven Groningen

Foto: WinsumNieuws

Afgelopen week werd er bericht dat er een UFO boven Groningen/Drente gesignaleerd was. Er was zelf een foto bijgevoegd. WinsumNieuws vroeg UFO-deskundige Anton Teuben naar zijn mening:

Verklaring http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=149325 is dat er wel honderd verschillende verklaringen zijn en uiteindelijk niemand weet wat het nu precies geweest is.

Ik weet het ook niet maar weet wel dat veel meer mensen deze verschijningen zien maar niet zo snel in staat zijn om er een foto van te maken. Er vliegen objecten met technieken die op aarde onbekend zijn dus wie zal het zeggen.

1 op de 5000 mensen maakt melding. Dan is het de vraag waar ze die melding hebben gedaan en of er verder wat mee wordt gedaan. De meesten houden zich stil over wat ze hebben gezien of ervaren tot het eindelijk is geaccepteerd en zijn bang om voor gek te worden versleten.

Er vliegt meer tussen hemel en aarde dan mensen beseffen en ik begrijp erg goed dat niemandje kan geloven als jij met het verhaal komt dat je een UFO hebt gezien. Misschien geven deze astronauten, presidenten, wetenschappers, militairen enz. in 6 minuten jou het antwoord en vraag je maar eens waarom dit de mainstream-media niet haalt. https://www.youtube.com/watch?v=7yOPtmju4Bw

Elke donderdagavond vanaf 20.00 tot 22.00 uur is Anton Teuben aanwezig bij café J&A in Winsumvoor geïnteresseerden en getuigen en het laatste nieuws.

Cookieinstellingen