Voorlichtingsbijeenkomst bij Kringloopbedrijf GoudGoud Winsum

Foto: Site goudgoed.nl

 

Op maandag 28 september 2015 organiseert GoudGoed samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum een voorlichtingsbijeenkomst over vrijwilligerswerk bij GoudGoed in Winsum.

GoudGoed is een onderdeel van Werkpro en is gevestigd in het pand De Ouwe Kraai op bedrijventerrein Het Aanleg in Winsum. Klanten kunnen er oa. terecht voor tweedehands meubels, schilderijen, kleding, speelgoed of boeken. Binnenkort zal gestart worden om de winkel in Winsum aan te passen aan de nieuwe huisstijl voor alle kringloopwinkels van Werkpro. Kringloopwinkel GoudGoud is een kringloopbedrijf zonder winstoogmerk en biedt mogelijkheden voor werk-leertrajecten, een zinvolle dagbesteding of vrijwilligerswerk.

Tijdens de informatiebijeenkomst maakt u kennis met de verschillende aspecten van het kringloopbedrijf, krijgt u informatie over vrijwilligerswerk in het algemeen en de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en dagbesteding bij GoudGoud.

Zo zijn er mogelijkheden voor vrijwilligers in het magazijn, bij het transporteren van goederen, doortesten van elektronica, uitvoeren van kleine reparaties en in de winkel. Verder zullen ervaren vrijwilligers bij GoudGoed vertellen over hun werkzaamheden en zal er gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Zoekt u een zinvolle dagbesteding of afwisselend vrijwilligerswerk?

U bent vanaf 13.15 uur welkom bij GoudGoed, Het Aanleg 5 te Winsum. De bijeenkomst start om 13.30 en duurt tot 15.00 uur.
Voor meer informatie kunt u terecht op goudgoed of kun u contact opnemen met Juliette Meijerink van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum, bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 06 38824952

steunpunt

Reacties

Cookieinstellingen