Onvervangbare gitaar Drukwerk zoek

Op de zaterdagavond van het festival ‘Altied wat aan ’t Wad’ is een akoestische gitaar van de gitarist van Drukwerk zoek geraakt. Organisator Arie Molenhuis komt graag in contact met degene die het instrument in het feestgeruis, al dan niet bewust, heeft meegenomen naar huis.

De gitaar werd nog ‘gebruikt’ tijdens het feestje van DJ Bas.eu, in afwachting op Frans Duijts.(zie foto*)

ard_9175

Arie Molenhuis: “Er waren volgens mij wat mensen uit hun dak aan het gaan. Wie weet zit iemand wel naar een gitaar te kijken thuis en weet ie niet precies meer hoe ie eraan komt. Misschien durft ie het niet spontaan terug te brengen, maar wel als dat vriendelijk gevraagd wordt.”

Vraag

“Heeft iemand per abuis deze, voor de Drukwerk-gitarist onvervangbare (van zeer grote emotionele waarde), gitaar even een veilige plek willen bieden? De gitaar wordt nu erg gemist en het zou ontzettend fijn zijn als degene die hem ’tijdelijk onderdak geboden’ heeft het instrument teruggeeft!” 

Heb jij de gitaar in bezit of weet je wie de gitaar heeft (meegenomen) ? Neem dan contact op met WinsumNieuws. Bel: 06-50231841/06-25637383 of mail naar WinsumNieuws. Alles zal discreet worden behandeld.

*de ‘gitarist’ op de foto heeft de gitaar NIET meegenomen !!!

Reacties

Cookieinstellingen