Repair Café Winsum: “Ik wil je zien!”

Foto: WinsumNieuws

Met de winter voor de deur is goede fietsverlichting voor alle verkeersdeelnemers belangrijk. Om hierbij de fietsers te ondersteunen is voor zaterdag 26 november het thema “Ik wil je zien” gekozen.

Met de feestdagen voor de deur kan ook het repareren van speelgoed en andere potentiele cadeau-goederen interessant voor u zijn. Natuurlijk zijn kleding en ander textiel, huis-tuin-keuken gereedschap  en geluidsapparatuur zaken die ook ter reparatie kunnen worden aangeboden.  Hier hebben we inmiddels veel ervaring mee opgedaan.

De vrijwilligers van het Repair Café staat staan 26 november klaar voor u om dit samen in orde te maken. Repareren is goed voor het milieu omdat hierdoor minder grondstoffen nodig zijn én het is goed voor uw portemonnee omdat er niets nieuw gekocht behoefd te worden.

De toegang tot het Repair Café is voor iedereen, gratis en zonder vooraanmelding.  Zet dus in de agenda en weet dat jong en oud welkom is op Het Hoogeheem 75, te Winsum bij NOVO.  We zijn open van 10.00-12.30 uur.

Kijk voor meer informatie op de website: www.repaircafeHHL.nl.

Cookieinstellingen