Dit jaar geen Glazenhuis Winsum

Foto: WinsumNieuws

Winsumer Glazenhuis is toe aan vernieuwing

Na 5 succesvolle edities, waarbij de “Stichting Het Winsumer Glazenhuis” geld heeft ingezameld voor lokale goede doelen zoals, voor het verpleeghuis de Twaalf Hoven, Hertenkamp de Borgstee, de Vereniging Winsumer Ijsbaan, de EHBO afdeling Winsum en zwembad de Hoge Vier, is het bestuur van het Winsumer Glazenhuis tot de conclusie gekomen dat we toe zijn aan “vernieuwing”. Dit betekent dat er rond Kerst en Oud & Nieuw dit jaar geen Winsumer Glazenhuis zal plaatsvinden.

Vernieuwing wil niet zeggen dat we het bijltje erbij neerleggen!

Sterker nog, we willen een nieuw format met frisse ideeën, maar met behoud van het “hart” van onze stichting,  de live radio uitzendingen.

Het realiseren van financiële middelen voor een gekoesterde wens ten behoeve van een nonprofit-organisatie zal voor het Winsumer Glazenhuis een doel blijven, maar juist ook het faciliteren van een gezellige ontmoetingsplaats of plaatsen, voor de inwoners van Winsum en omstreken, mag zeker niet ontbreken.De periode, waaraan het bestuur denkt wanneer het vernieuwde Winsumer Glazenhuis plaats gaat vinden is in de zomer, in de maand juni of juli.

Veel inwoners, ondernemers, scholen en verenigingen hebben gedurende de afgelopen 5 jaar hun steentje bijgedragen, door sponsoring of door het organiseren van allerlei aktiviteiten waardoor geld werd gegenereerd voor het goede doel en daar zijn wij ze zeer dankbaar voor. Ook nu doen wij een beroep op deze groepen door ze uit te nodigen om mee te denken in de vernieuwde opzet van het Winsumer Glazenhuis. Ook de vele vrijwilligers die het Winsumer Glazenhuis steeds weer tot een succes hebben gemaakt, worden gevraagd hun ideeën kenbaar te maken. Buurtverenigingen en straten worden uitdrukkelijk uitgenodigd om met het Winsumer Glazenhuis mee te denken.

Binnen het bestuur van het Winsumer Glazenhuis zijn na een eerste brainstormsessie al een aantal ideeën de revu gepasseerd bijvoorbeeld; het organiseren van een bedrijvenbeurs waar ondernemers, verenigingen en nonprofit-organisaties zich kunnen presenteren, organiseer een sport- & spel-dag, organiseer aktiviteiten op diverse plaatsen in Winsum, bijvoorbeeld in samenwerking met het zwembad een beachparty, op het Boogplein; in samenwerking met de Horeca Stichting eten, muziek- & dansavond, toneel & film, night of de proms, kortom zomaar een greep uit onze ideeën.

Nogmaals, dit ideeën -lijstje behoeft aanvulling, aanvulling vanuit de gemeenschap van Winsum. Een ieder wordt daartoe van harte uitgenodigd het bestuur van het Winsumer Glazenhuis behulpzaam te zijn in de vernieuwde opzet.

We horen graag van U.

Stuur uw  een email met wensen en ideeёn naar:  [email protected]

Ook via facebook en twitter kunt u ons bereiken.

www.facebook.com/winsumerglazenhuis

twitter.com/Winsumerglzhuis

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bestuur,

Winsumer Glazen huis.

Cookieinstellingen