Repair Café even op bezoek in winkel Dorcas

Afgelopen zaterdag was er op de nationale Kringloopdag een succesvolle samenwerking tussen het Repair Café en DORCAS. 

Beide partijen versterkten elkaar omdat de focus duurzaamheid en hergebruik worden gedeeld. Er konden in deze samenwerking nieuwe bezoekers kennis maken met het Repair Café. Er is die dag dan ook veel gerepareerd voor bezoekers van het Repair Café en DORCAS.

Fietsverlichtingactie

In de week van het Repair Café is het café in Winsum natuurlijk ook geopend en wel op 21 oktober. Ze doen immers al bijna 5 jaar mee. Speciale aandacht is er dan voor fietsverlichting. De donkere winterse dagen komen er alweer snel aan. Goed zichtbaar zijn in het verkeer is belangrijk. In het Repair Café zullen extra spullen aanwezig zijn om zo veel mogelijk problemen met de verlichting direct op te lossen.

Laatste 2 openstellingen

In 2017 zijn er nog 2 openstellingen in het Repair Café Het Hogeland: op 21 oktober en 25 november beide keren zoals gewoonlijk bij NOVO, Het Hoogeheem 75 te Winsum van 10 tot 12.30 uur.
De koffie staat klaar, net als alle vrijwilligers die graag samen met u willen werken aan een duurzame wereld. Kijk op www.repaircafehhl.nl voor meer informatie.

WEGGOOIEN? MOOI NIET!

 

 

Cookieinstellingen