Solexstilzitter Ronald overhandigt cheque aan Mc Donaldshuis

Foto:

Ronald van der Zanden is vrijdagmiddag naar het Ronald MC Donaldshuis in Groningen geweest om een cheque aan deze fantastische organisatie te overhandigen. Ronald van der Zanden deed afgelopen baistemaart wat hij het beste kan, lang stilzitten.

 

Op baistemaart zat Ronald, in de regen, als levend standbeeld op de Flying Solex van Nico Neppelenbroek uit Heino. Hij slaagde erin om € 151,21 bij elkaar te zitten. Het geld werd binnengehaald door vrije giften in een emmertje. Door sponsoring en giften is het bedrag opgelopen tot € 312,01.

Ronald: “ Het bezoek heeft diepe indruk op mij gemaakt. Door de vele donaties die er binnenkomen, zijn ze in staat om de capaciteit te verhogen van 24 naar 28 kamers. Tijdens de rondleiding straalde het enthousiasme van het gezicht  van Annemarie Nijenhuis (ASS. Manager). En dan nog eens te bedenken dat er slechts 2,3 Fte worden betaald de overige werknemers, dit zijn er naar liefst 70 zijn allemaal vrijwilligers. Ik ben dan ook oprecht blij dat het totaalbedrag van € 312,01 echt goed terecht is gekomen.

Cookieinstellingen